Öğrencilerimizin Başarıları ve Staj- Yarı Zamanlı Çalışma

Damla Günaydın (3. Sınıf)

2018 yaz döneminde Sabancı Üniversitesinde yürütülen projelere dahil olmuştur. 2019 yaz döneminde ise Alexander Dubček University of Trenčín (Slovakya) bünyesindeki “Centre for Functional and Surface Functionalized Glassmerkezinden kabul almıştır. Öğrencimiz kaplamalar üzerine çalışmalar yaparak stajını tamamlayacaktır.

Alper Adrian Baysan (3. Sınıf)

Çalışmalarını kompozit malzemeler üzerine yürütmekte olup Belçika KU Leuven üniversitesi bünyesindeki “The Composite Materials Group (CMG)” merkezinden burs kazanarak yaz stajını (3D yazıcı ile katmanlı kompozit üretimi ile ilgili) burada tamamlayacaktır.  Ayrıca öğrencimiz 2. Sınıftan itibaren İTÜ ve Yıldız Teknik Üniversitesindeki kompozit malzemeler laboratuvarlarında yürütülen çalışmalara dahil olmuştur. Çalışmaları neticesinde 23-24 Nisan’da gerçekleşen 4. Uluslararası Mühendislik ve Mimarlık Kongresinde sözlü sunum gerçekleştirmiş ve çalışması kongre kitabında yer almıştır.

Ece Ertanı (3. Sınıf)

Öğrencimiz Sabancı üniversitesinin yaz döneminde yürüttüğü “Bütünleşik Staj” programına dahil olarak yaz stajını tamamlayacaktır. Ayrıca dönem içerisinde Doğuş Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü ile ortaklaşa yürüttüğümüz ve bölümöğretim üyelerinin planladıkları çalışmalara dahil olmuştur.

Şirin Say (2. Sınıf)

Öğrencimiz bu yaz döneminde TUBİTAK MAM ve Sabancı Üniversitesinden kabul almış 3 ay boyunca bu kurumlarda yürütülen çalışmalara katılarak stajını tamamlayacaktır. Ayrıca dönem içerisinde Doğuş Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümü ile ortaklaşa yürüttüğümüz ve bölüm öğretim üyelerinin planladıkları çalışmalara dahil olmuştur.

Melisa Yılmaz (2. Sınıf)

Öğrencimiz Doğuş Otomotiv ve Şişecam’dan yaz stajı için kabul almış ve bu kurumlarda yürütülen çalışmalara katılacaktır.

tubitak mam

sisecam